ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Футболни молмайстори

Футболната емоция се пренася и в Galleria Стара Загора!

Ела и покажи умения в зоната за футболни предизвикателства от 14-ти до 23-и юни, от 11.30ч. до 19.30ч. Очаква те ежедневна томбола с награда футболна топка, а за уикендите сме подготвили още забавления и над 270 награди!

Как да участваш в дневната томбола:
1. Пазарувай на минимална стойност 50лв. (на една или повече касови бележки) в търговските обекти в Galleria Стара Загора и представи бележките на бюро Информация в деня на покупката.
2. Ела във футболната зона на ниво 1 и отбележи поне 200 точки с 5 удара към футболната мишена.
3. Регистрирай се за участие в дневната томбола.

В събота и неделя можеш да спечелиш веднага една от дневните награди* в уикенд предизвикателствата, като вземеш „билет за предизвикателство“ от бюро Информация (без изискване за покупка) и опиташ да изпълниш задачата, която „реферът“ в нашата футболна зона ще ти предложи.

Наградите са предоставени от Andrews, Арт-93, Billa, Cropp, Grand Optics, Intersport, Joy optics, Keysoo, KFC, McDonald's, Sinsay, Sport vision, аптека Subra.

*Наградите за уикенд предизвикателствата са в ограничени количества и се предоставят до изчерпването им.

Виж Общите правила за участие в кампанията:

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ