ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Фотографите на Стара Загора снимат децата на Стара Загора

В Деня на детето трима професионални фотографи разполагат свое мобилно студио за снимки на няколко локации в Galleria Стара Загора, за да зарадват малките посетители на търговския център с кратка безплатна фотосесия с подарък- печатна снимка за спомен от празника.

В кампанията се включват фотографите Димитър Александров (Фотостудио "Alexandrof"), Димитър Узунов („Фото Узунови“) и Димитър Димитров („Фото Байк“), които ще очакват децата и техните родители в Galleria Стара Загора на 1 юни, от 12:00ч. до 18:00ч.

Фотозаснемането и получаването веднага на място на 1бр. снимка на хартия (с размер 10см х 15см) е безплатно, a ако желаят, родителите ще могат да дарят сума по свой избор в поставените за целта до зоните за снимки кутии. Събраните средства ще бъдат дарени на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания и Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания- община Стара Загора.

Всяко дете е добре дошло! Кампанията е без предварително записване, а заснемането се извършва според заетостта на фотографа към момента на явяване.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ