ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Участвай за ваучер за гейм зона ARCADA

Пазарувай за 20 лева от заведенията за хранене на Galleria Стара Загора в периода до 23 юни и можеш да спечелиш ваучер на стойност 10 лева за посещение и игра в новата гейм зона Arcada!

Как да участваш:
- направи покупкa на стойност минимум 20 лв. (на една или няколко касови бележки ) през срока на кампанията в някой/някои от търговските обекти BMS, Catmi’s, City shop, Hesburger, KFC, McDonald’s, Mr. Donner, Pizzio, Subway, кафе Jaro и ресторант „Щастливеца“ в Galleria Стара Загора;
- представи пред служител на бюро Информация касовата/ите бележка/и в деня на покупката си;
- изтегли карта от предоставените от служителя на бюро Информация карти и виж дали печелиш награда веднага на място.

Наградите са ваучери за закупуване на услуги на стойност 10лв. от гейм зона Arcada в Galleria Стара Загора (при условията на търговски обект гейм зона Arcada в Galleria Стара Загора).

Можеш да участваш веднъж дневно, с отговарящи на изискванията касови бележки за покупка в съответния ден, като касовите бележки могат да бъдат от различни участващи в кампанията търговски обекти.

Виж Общите правила за участие:

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ