ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

FLAIR

Запазената марка FLAIR е създадена през 2006 година, логото на която присъства върху произвежданата от нас продукция.

От създаването до днес, FLAIR с бързи темпове настъпва на местните пазари.

Асортиментът на продукцията ни е представен от богатото разнообразие на облекла за спортуване и активна почивка.

Марката се е утвърдила по време на професионални състезания по борба, волейбол, баскетбол, хандбал и футбол и е предпочитана от спортисти и национални отбори на България. FLAIR разполага с отдел за контрол на качеството, който гарантира на нашите клиенти износоустойчивост и максимален комфорт на облеклата ни.

През 2012 FLAIR убедително навлиза на все повече външни пазари, което е предизвикано от повишен интерес към продукцията ни в чужбина.

В стремежа си да съответства на пазарната динамика, собствената Медия и рекламният отдел на FLAIR, разработват проект за изграждането на собствено дизайнерско студио, в което да се развива потенциала на младите и креативни специалисти, нужни на компанията за бъдещите й успехи.

Днес, марката FLAIR е гаранция за висококачествени и модерни спортни облекла на достъпни цени.

За клиентите на едро ние предлагаме алтернатива за договаране на принципа Франчайз.

Контакти

Работно време 10:00 - 21:00 ч.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ