JUNONA kids

Детска мода

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

    Телефон:

  • 0878690002

Най-голямата луксозна дестинация на българската дамска и детска мода

Дрехите на JUNONA създават образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствиe подчертава своята индивидуалност. Насочена изцяло към нежния пол, марката JUNONA предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст. 

 

Модна къща JUNONA стартира и с нова детска колекция за момичета и момчета. Колекцията е с незабравим дизайн и високо качество, където от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материалите, от които е изработена.
Новата модна детска линия JUNONA Kids дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност.

Малките творци имат силно изразена индивидуалност и всеки носи свой собствен детски творчески заряд, и нашият екип подходи към това предизвикателство с висока иновативност.
Новата колекция ще ви срещне с най-новите модни тенденции, пренесени в детските облекла, съчетани с високо качество и усещане за неповторимост. Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите предлагани от JUNONA KIDS даряват на своите малки клиенти увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение.