MARTINEZ perfume

Здраве и красота

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

“BIO AROMA” е създадена през 2012 година профилирана и тясно специализирана в разработване, създаване и продажба на парфюмни продукти.

От края на 2016 година налага на територията на България една от трите марки, които произвежда, а именно “MARTINEZ perfume”.

Освен на територията на България фирмата произвежда и търгува с голяма част от страните в Европейската общност, а от началото на 2017 година реализира продукти и в ДУБАЙ!

“BIO AROMA”  предлага парфюми в клас “Аналогова парфюмерия” селектирани, произведени под строг контрол на “БНАЕМПК”, бутилирани и опаковани с грижа, прецизност, внимание към детайла и пълна отдаденост за постигане на перфектен резултат всеки път в собствената ни база в България, притежаваща GMP Certificate!

    Ние работим само с  Френски производители на парфюмни композиции с ясен произход и характерни качества, които познавачите могат да разпознаят в нашите парфюми “MARTINEZ perfume".

    За да може високото качество и трайност на “MARTINEZ perfume” да достигне до вкуса на всеки познавач, предлагаме собствената си линия пафюми след като всяка една партида премине стадий на смесване и ежедневно механизирано разбъркване, хомогенизиране, зреене/отлежаване 30-45 дни и прецизна филтрация преди момента на бутилиране.

     По този начин успяваме да контролираме най-важните променливи,които са ключови при приготвянето, качеството и трайността на всеки един парфюм:

  • висококачествена френска основа за парфюми
  • оптимално количество “парфюмна композиция”
  • зреене/отлежаване не по малко от 30-45
  • прецизна филтрация 
  • съхранение на всеки парфюм в контролирана среда

 Стремежът ни е да създадем  доволна и постоянна клиентела,която да намира в “MARTINEZ perfume” специална причина да посещава всеки търговски обект, в който се предлага!

Очакваме ви в Mall Galleria Стара Загора, ниво 0.