ХИПОЛЕНД

Детски играчки

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

    Телефон:

  • 042/ 924084

ХИПОЛЕНД АД е българска компания, учредена през 2005 г. с цел изграждане на верига хипермаркети за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на ХИПОЛЕНД е да дава на родителите най-широк избор от качествени стоки за техните бебета и деца и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.
ХИПОЛЕНД е най-голямата в България верига детски хипермаркети.

Доставчици на ХИПОЛЕНД са над 150 фирми – утвърдени български производители и вносители на детски стоки. Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални за момента дизайни, иновативните решения и разумните цени са от приоритетно значение при подбора на асортимента.
В Хиполенд са представени най-реномираните световни и български марки в сферата на детските стоки. От групата на стоките за бебето родителите могат да избират измежду голямото разнообразие на продукти както на най-известните световни марки MACLAREN, CHICCO, BREVI, PHIL&TEDS, HAUCK, ESPRIT, PEG PEREGO, CAM, PRIMI SOGNI, PHILIPS-AVENT, NUBI, CАNPOL, TIGEX, NUK, така и на българските брендове CHIPOLINO, CANGAROO, BERTONI, BEBINO.

Голямо е разнообразието и при дрешките и обувките. Освен висококачествените бебешки и детски дрешки на българските фирми JORAL, GROUP 77, KOMES, STEDA, RUNNERS ХИПОЛЕНД предлага и колекциите на интернационални марки като BARBIE, DISNEY, SILVER SUN, COCODRILO и други. Детските обувки са представени чрез реномираните световни марки BENETTON, BARBIE, FISHER PRICE, HOT WHEELS и българските SANDIC KIDS и HOT FASHION.

При детските играчки ХИПОЛЕНД няма конкуренция на българския пазар. При нас са световните марки MATTEL (BARBIE, FISHER PRICE, HOT WHEELS), HASBRO, LEGO, BANDAI, SPIN MASTER, GIOCHI PREZIOSI, WOWWEE, MAISTO, CLEMENTONI, FAMOSA, BAYER, MANLEY, VIVID, TOMY, MEGABRANDS, SENARIO, JAKKS PACIFIC, IMC, WILD PLANET, NICCO, CARRERA, MECCANO, BESTWAY, SIMBA-DICKIE-SMOBY GROUP, DOLU PLASTIC, KIDDIELAND и много много други. На практика в ХИПОЛЕНД са представени най-добрите световни марки. Ние се фокусираме основно върху маркови и лицензни продукти и техният дял съставлява повече от 85% от нашето портфолио при играчките.

Купувайки от нас, всеки родител може да бъде спокоен за безопасността на детето си. Всички стоки, които ХИПОЛЕНД предлага, отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност. 
ХИПОЛЕНД е не само единственият хипермаркет за детски стоки, където може да се намери всичко необходимо за детето, но и място за незабравимо изживяване, или… 

Магазини за детски усмивки, какъвто е и слоганът на компанията.