Estil

Куфари, чанти

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

    Телефон:

  • 0892200399

Започнахме през 2000-та година. Днес марката “Естил” е една от най-продаваните български марки за куфари, пътни чанти, аксесоари за път и работа.

Куфари и пътни чанти.
Най-широката гама наши продукти, както от гледна точка на дизайн, така и по отношение на функционалност, размер и материи. Тук ще откриете решения за всяко едно предизвикателство, което пътуването ще изправи пред вас.
Удобният избор за тези, които търсят по-гъвкави аксесоари за багаж. Подходящи както за ограничените пространства в салона на поредния полет, така и за личния ви автомобил.

Мъжки бизнес чанти, бизнес чанти за документи.
Естествено продължение на пространните ни проучвания върху динамичния лайфстайл на съвременните корпоративни служители. Стил и функционалност оживяват в най-висококачествените материали и перфектен външен вид.

Чанти за преносими компютри.
Съобразени с последните тенденции в размерите на преносимите компютри, нашите чанти за лаптоп предлагат най-високо ниво на сигурност и удобство, в унисон с динамиката на ежедневието ви. Всичко това, разбира се, въплътено в стилен външен вид и модерен дизайн.

Дамски чанти.
Макар да търсим стила основно в дългите пътувания, никога не забравяме ключовата роля, която играе дамската чанта в себеусещането и лайфстайла на съвременната дама. Последните тенденции на модата и нашите собствени дизайнерски търсения се срещат в тези ограничени серии от аксесоари.

Всички тези години ние се стараем да съвместим максимално нашия опит с вашите желания и изисквания, за да създадем оптималните продукти. Стремим се да работим за хората с динамичен стил на живот и да помогнем за максималното удобство в техните пътувания.

www.estilbags.com