Pronta

Аксесоари, Куфари, чанти

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

Pronta е единственият в България мултибранд за дамски аксесоари с доказан произход и качество, предлагащ както световно известни марки, така и малко познати на нашия пазар – италиански и португалски.

Това, което отличава марката е оформянето и предлагането на 52 колекции годишно. Всяка седмица Pronta има нови предложения за своите клиенти концептуално и цветово свързани с предишните. Огромният избор на елегантни и кежуал чанти се опира на висококачествена, прецизна изработка в Италия и Португалия.

Материалите са висок клас кожа, както и модели от най - високо технологична еко кожа. Pronta предлага огромен избор от дамски шалове изцяло от естествени материали като: коприна, памук, вълна, кашмир и микромодал. Цветовата гама е безкрайна. Бижутата са ръчна изработка от керамика, метал и грижливо подбрани естествени камъни.

Предлага се и среден клас кежуал бижутерия. Във веригата се предлагат още шапки, ръкавици и слънчеви очила. Представените марки са Parfois и Pronta.

Pronta е място, в което може да се премените бързо и лесно и да излезете с чисто нови чанта, шал или бижу за нула време и впечатляващ резултат.