Fornetti

Храни и напитки

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

Форнетти е компания за производство и дистрибуция на замразени пекарски и хлебни изделия. Създадена е през 1997 г. в Унгария и днес е сред предпочитаните места за бърза, вкусна и прясно приготвена храна в над 7900 точки в цяла Европа. Форнетти отваря първия си франчайз магазин в България през 2007 г. С натрупан над 11-годишен опит, повече от 300 франчайз партньорства и над 800 точки на продажба в страната, Форнетти България и нейната франчайз програма са идеален вариант за начинаещи предприемачи, които искат да съчетаят свободата на собствения бизнес със сигурността на опитния партньор.

Продуктите Форнетти се произвеждат в заводи, разполагащи с най-модерните италиански и немски автоматични производствени съоръжения, които отговарят на най-високите европейски изисквания за хигиена, безопасност на храните и гарантиране на качеството. В продуктите се влагат само суровини, закупени от редовно контролирани доставчици, отговарящи на строги изисквания.

Пристигналите във фабриките суровини могат да се използват в производството само ако параметрите и характеристиките им отговарят на всички изисквания и е извършен микробиологичен анализ във вътрешната лаборатория на Форнетти, а резултатът от изследването е положителен.

Форнетти непрекъснато разработва нови продукти, с нови вкусове, с нови форми и нови категории. Стремежът на Форнетти е да се създава тенденции и да отговаря на постоянно променящите се вкусове на потребителите и по този начин да поддържа интереса на своите клиенти жив.