YOZZI frozen yogurt

Храни и напитки

 

    Работно време:

  • 10:00 - 22:00

Кои сме ние?

Ние сме Номер Седем ООД - млада компания, създадена от енергични млади хора. Първоначалната дейност на фирмата ни касаеше международна и локална търговия и дистрибуция на бързооборотни стоки. През 2016 отворихме първия си киоск за Frozen Yogurt под собствена марка YOZZI. Само за няколко месеца успяхме да наложим марката и продуктите си като предпочитан вкус на пловдивчани. Април 2017г отваряме втори обект в Mall Galleria Стара Загора...и това са само малка част от амбициозните ни планове за развитие на марката.

Защо YOZZI?
 
По много причини, но ще изброим основните:
 
КАЧЕСТВО
 
Използваме суровини внос от Италия на една от най-реномираните и стари фабрики за сладоледени продукти. Не правим компромис с рецептурите, овкусителите и добавките. Използваме шоколад Nutella, пресни плодове, сладолед БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!
Имаме разработена техническа документация, която гарантира високо качество на крайния продукт, навременна и честа дезинфекция на машините, което гарантира здравето на клиентите ни.
 
УНИКАЛЕН МАРКЕТИНГ
 
Ние сме ЕДИНСТВЕНИЯ Frozen Yogurt в България, който презентира и продава продуктите си, добавяйки стойност чрез личния контакт с клиента. YOZZI Frozen Yogurt e ЕДИНСТВЕНИЯ йогурт, на чиято опаковка се изписва ръчно името на ВСЕКИ клиент!
 
По празниците разработихме специална празнична кутийка. Подарявахме подаръци на най-малките ни клиенти. Рекламираме активно във Facebook.
 
РАЗНООБРАЗИЕ
 
За да сме в крак с тенденциите и по-важното, за да отговорим на потребителското търсене, предлагаме невероятни белгийски гофрети, поднесени в същата уникална YOZZI опаковка, на която собственоръчно е изписано името на ВСЕКИ клиент!
 
Защото продаваме ЩАСТИЕ ! :)