НОВИНИ

Всички

От 01.09* вземи безплатна раничка

  • 18.08.2019

Всеки желаещ да участва в промоцията трябва:

1/ да е лоялен клиент на Galleria и като такъв да има Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в промоцията, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола;

2/ от 1 септември 2019г. включително да направи покупка на минимална стойност 160лв. на една касова бележка в някой от магазините за мода, аксесоари и/или спортни стоки на територията на мола ИЛИ да обмени 80 точки от баланса по лоялната си карта.

Срещу касова бележка, отговаряща на условията, Galleria Loyalty Card ИЛИ 80 точки от баланса по лоялната си карта клиентът може да избере измежду 4 цветови разновидности на раници.

В случай, че клиент, има налични 80 точки по баланс на лоялната си карта може да ги обмени срещу раница или комплект, без да е необходимо да регистрира касова бележка на стойност 160лв.

3/ да е сред първите 400 клиента - участници в промоцията, които регистрират касовата си бележка на бюро "Информация" в деня на извършване на покупката ИЛИ приспадат 80 точки от наличните по картата им;