НОВИНИ

Всички

Kонкурс за оригинален хелоуински костюм

  • 18.10.2017

Запиши се за участие в конкурса за оригинален хелоуински костюм!

Записването се осъществява онлайн, както и на бюро “Информация“ в мола до до 22:00ч. на 30.10.2017г. Желаещи да участват в конкурса за оригинален хелоуински костюм, които обаче не са се записали предварително, няма да бъдат допуснати до съревнованието.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Ако си сред първите 500 маскирани, ще те почерпим със зловещи лакомства.

Заповядай преди 30.10 на бюро Информация в работното време на мола (всеки ден между 10:00 и 22:00 ч.), за да получиш номер, под който ще дефилираш на страховитата ни сцена навръх Хелоуин. Ако нямаш номер за конкурса, записването ти ще се счете за невалидно - желаещи да участват, които обаче не са се записали предварително, няма да бъдат допуснати до съревнованието. 

Не пропускай навръх Вси Светии с напипване да отгатнеш какъв е предметът в страховитите ни тикви. Кътът с тикви с мистериозно съдържание, разположен на ниво 1 пред бюро „Информация“, ще посреща смелчаци от 16:00 до 21:00ч. само на 31 октомври, вторник.

Напомняме, че всички предварително записали се участници се разделят в 4 възрастови групи според навършените си години: 1-5г., 6-10г., 11-15г. и 16г.+. Конкурсът ще протече по нов регламент, като веднага след като дадена възрастова група приключи, ще се обявят победителите в нея. Така в деня на конкурса в 17:00ч. сцената посреща най-малките и след изявата на последното маскирано дете до 6г. ще се проведе награждаването в тази възрастова категория. Следва представяне на участниците от категория 6-10г. и последващото им награждаване. Трети на сцената излизат 11 - 15-годишните костюмирани деца и след тяхното награждаване ще поканим и най-големите участници – 16г.+, чиито усилия за хелоуинска визия ще бъдат оценени и наградени в самия край на конкурса.
 
Ако имаш нужда от довършителни щрихи за паметно плашеща визия, заповядай на безплатен фейспейнтинг (за деца и ученици) в Galleria на 31 октомври от 14:00 до 22:00 часа, а ако желаеш цялостен страшен грим е необходимо предварително записване на посочения телефон. Петя Петрова, професионален гримьор в салон „Грация“, ще се погрижи лицето ти да придобие шокиращо неузнаваем вид. Телефон за запазване на час: 0896 755 315.
 
Деца, ненавършили 14 годишна възраст, следва да бъдат придружени от родител, настойник, попечител или друго дееспосбно лице.
Придружителите са длъжни да не оставят без надзор децата и носят отговорност за безопастността им по време на провеждане на мероприятието.
С явяване на конкурса, лицата, придружаващи малолетните участници, дават изрично съгласие снимки от проявата да бъдат публично публикувани.
 
Очакваме те!