НОВИНИ

Всички

На 23 април Захари Бахаров и Рая Пакова откриват новия щанд на Национална лотария

в Mall Galleria

  • 19.04.2017

На 23 април водещите Захари Бахаров и Рая Пакова ще открият официално новия щанд на Национална лотария в Mall Galleria в град Стара Загора. Той е разположен на ниво 1 срещу централния вход на търговския център.

Гарантирано забавление, адреналин и страхотни печалби очакват посетителите по случай откриването. В 12 часа ще започне специална игра, в която могат да участват всички, закупили продукти от щанда на стойност 5 лева.

А печалбите, които ще очакват своите нови притежатели са 4 страхотни 40-инчови телевизора, 4 лаптопа, 4 таблета и 4 смартфона. Участниците в играта могат да си спечелят и страхотни тениски с лика на легендарния Христо Стоичков, късметлийски чаши, тефтери с химикалки, и лотарийни билети на Национална лотария.

Чаровните водещи Захари Бахаров и Рая Пакова ще изтеглят късметлиите, които ще завъртят щедрото колело на Национална лотария и ще си тръгнат с някоя от страхотните печалби.

Всички, които не бъдат изтеглени, автоматично ще се включат в жребия за стилен Citroen C-Elysee и четири парични печалби на стойност 10 000 лева. Жребият ще се тегли на 11 юли 2017 г., когато бъдат открити всички нови щандове на лотарията.

Заповядайте на 23 април, неделя, от 12.00 часа и открийте късмета на новия щанд на Национална лотария в Mall Galleria!