Каним те на #BeautyTalks в Galleria Стара Загора- двудневно събитие, посветено на дамите и техния стремеж към красота!

Очакваме те за приятни и полезни разговори с 13 специалисти, с които ще обсъждаме грижата за себе си, ще коментираме съвременните естетични и козметични процедури и технологии, ще си говорим за мода, стил, грим, красиви вежди, ще научим лесни трикове как да позираме за снимка.

По време на събитието можеш да се включиш и в томбола с награди.

#BeautyTalks се провежда на 9 и 10 март на етаж 2, входът е свободен!

Програма

09.03, Събота

12:30

Важните въпроси за ботокса и филърите

Дерматологични центрове „Lege Artis"

13:10

Модерната майка и естет

художник и илюстратор

13:50

Бижутата и нашата индивидуалност

Goto Jewellery and diamonds

14:30

Силата на усмивката

Специализирана дентална клиника Бушкалова

15:10

Здравословно хранене

диетолог

15:40

Лазерни процедури и HIFU

Unilaser Aestetics & Cosmetics

10.03, Неделя

12:30

Подчертаните вежди като рамка на лицето

PhiBrows специалист

13:10

Техники за скулптуриране на лице с грим

професионален гримьор

13:50

Емоциите и красотата

психолог, основател на www.e-therapy.bg

14:30

Мода и стил

PR специалист и създател на съдържание (Mademoisellie)

15:10

Красиви устни

Дентална клиника CONDé

15:40

Как да изглеждаме добре на снимки

фотограф

С участието на:

Ани Владимирова

психолог

Магистър по психология, педагогика и история от СУ „Св. Климент Охридски”, EMDR , НЛП Мастер. Основател и управител на първия в България сайт за електронна терапия: www.e-therapy.bg (2003). Подкаст “Двете страни на монетата”с реални клиенти. Над 20 години опит в областта на практическата психология.

Неда Малчева

художник / илюстратор

Неда Малчева е художник/илюстратор и майка на три деца, която повече от 10 г. действа терапевтично на бълграскайта майка с нейните комикси в социалните мрежи. В тях Неда нормализира небрежния вид на жената, разхвърляната къща и рязката смяна на настроения при майката, като обрисува всичко това в шарени и забавни случки. От близо три години, Неда преподава рисуване на деца в родния си град Русе, като най - важната и мисия е да ги научи на любов към изкуството във всяка една от формите му.

Елица Бехар – Михайлова

Маркетинг и ПР експерт, фотограф

Елица Бехар – Михайлова (mademoisellie) е Маркетинг и ПР експерт, фотограф, създател на съдържание и инфлуенсър в блога Mademoisellie вече над 8 години.

Темите, които я вълнуват и засяга в блога си, са мода, лайфстайл, храна, спорт, пътешествия, кучета, както и професионална фотография. Държи на качественото и полезно съдържание и вярва, че с постоянство, желание и труд - всеки може да постигне всичко, което пожелае!

Д-р Евгени Христозов, д.м.

доктор по медицина, специалист дерматовенеролог

Д-р Евгени Христозов, д.м. в цифри и факти. Започва работа с дерматологични лазери през 1991 година.

През 1994 спечелва конкурс за асистент в Клиника по кожни и венерични болести, ТУ – Стара Загора.

През 1996 година с помощта на съпругата си Красимира Христозова открива частна практика по клинична и естетична дерматология, съчетана с козметични процедури под лекарски контрол, под формата на семеен бизнес. Започва работа с химични пилинги и дерматохирургия.

През 1999 година преминава изцяло на частна практика, основавайки “Lege Artis” – първият частен дерматологичен център в България с екип от лекари, медицински сестри, козметички и администратор. Поставя началото на лазерната дерматология в България с въвеждането на лазерната епилация през 1999 година.

Между 1999 и 2004 година въвежда в практиката филъри с хиалуронова киселина, ботулинов токсин, нови дерматологични лазери за лечение на различни дерматологични заболявания и подмладяване на кожата.

През 2005 година “Lege Artis” пораства двойно, като площ и екип в първата собствена клиника.

Между 2005 и 2016 година развитието на дейността продължава с нови машини, непрекъснато развитие и усъвършенстване на дейностите с въвеждане на уникални за България услуги, като окончателната лазерна епилация, лазерна терапия на множество дерматологични заболявания, естествени корекции с филъри и ботулинов токсин, концепция за естествено подмладяване на лицето и др.

През 2016 г. основава втора клиника в София с помощта на д-р Александра Христозова.

Между 2016 и 2021 година развива клиниката в София, започва и провежда реформа в структурата и екипа на “Lege Artis”. През 2021 клиниката в Стара Загора утроява площта си в самостоятелна сграда.

През 2022 година д-р Христозов защитава дисертация на тема „Съвременен поглед към диагностичните критерии и лазерната терапия на розацея и кожна демодекоза.“.

Член е на Българско дерматологично дружество, Европейската академия по дерматология и венерология, Американската академия по дерматология, Европейската асоциация по лазерна дерматология, EADV Task force for Laser and Energy Based Devices, Българската асоциация на естетичните дерматолози. Д-р Христозов развива активно и научна дейност с изнасяне на лекции на български и международни научни форуми и научни публикации.

Съществена част от професионалния живот на д-р Христозов е била и винаги ще бъде популяризирането на основана на науката медицинска информация, която да противостои на социалните митове и легенди, създаващи нереалистични очаквания у пациентите.

Д-р Диана Бушкалова

Специалист естетична, обща и детска дентална медицина

Д-р Диана Бушкалова има над 30 години стаж като лекар по дентална медицина. През 1992-ра година Диана и Димо Бушкалови създават една от първите частни практики по дентална медицина и първата частна зъботехническа лаборатория в Стара Загора. Най-голямата страст на д-р Бушкалова са естетичните възстановявания с фасети, бондинг и циркониеви коронки. Провела е множество обучения и практически курсове със светила в денталната медицина като проф. Паскал Мане, проф. Игнасио Лой, проф. Урс Белсер, д-р Дидие Диечи и др.

В края на 2023-та година д-р Диана Бушкалова спечели престижната награда „Адмира“ – за успешен дентален мениджмънт.

За д-р Диана Бушкалова основната цел е не просто да лекува зъби, а да създават усмивки. Водещата й концепция е персонализирано дентално лечение с холистичен подход. Мотивиране на пациентите чрез грижата за усмивката да преосмислят цялостно начина си на живот и да се справят с вредните навици.

Образователен ценз: Завършва стоматология към Медицинска академия Пловдив. Специализира детска дентална стоматология в Медицинска академия София. Множество курсове и практически семинари в областта на естетичната дентална медицина, лазерното дентално лечение, протезиране, ортодонтия, пародонтология и др.

Член на редица организации и съюзи:
Български зъболекарски съюз (БЗС), Съюз на българските зъболекари (СБЗ), Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) Българска академия за естетична стоматология (БАЕС), Асоциация по морфологична и естетична медицина (АМЕМ), член и бивш президент на Инър Уийл клуб Стара Загора – БЕРОЕ.

Д-р Василена Панайотова

Дентален лекар

  • Завършва медицински университет София през 2013 г.
  • Специализира в Университета в Падуа, Италия.
  • Посещава множество допълнителни квалификационни курсове в сферата на естетичната и Дентална медицина.
  • Член на „Дентална асоциация за лицеви разкрасителни минимално инвазивни процедури“.
  • Член на Българското ортодонтско алайнер общество и Асоциацията на Дентални мениджъри в България.
  • Управител и основател на Клиника CONDé.

Дейността на д-р Панайотова е свързана с налагане на съвременните концепции за красота, а именно стремеж към естествената визия и т.нар „Less is more“ или как да постигнем добри естетични резултати с минимална намеса.

Дентална Клиника Condé е създадена, за да удовлетвори нуждите на всеки пациент, който се стреми към блестяща усмивка и завършекът й – красиви и хармонични устни.

В дизайнерска обстановка на комфорт и професионализъм , ние ви предлагаме множество услуги - от рентгеновата снимка, до фините щрихи на естетиката.

Дарина Господинова

професионален гримьор

Дарина Господинова е сертифициран професионален гримьор от 2005г.

  • 2006г. работи за REVLON България.
  • 2010г. завършва бюти грим при Диана Борисова – ученичка на Димитър Коклин.
  • 2011г. завършва кино и театрален грим

Стажувала е в BTV, в предаването за мода и красота „Огледала“. Има голям професионален опит, натрупан при участия в спектакли, ревюта, клипове и фотосесии за известни брандове и артисти.

Ралица Терзиева

PhiBrows специалист

Ралица Терзиева e артист от Световната Академия PhiAcademy - лидер в обучението на перманентен грим и микроблейдинг.

Сертифициран техник за PhiRemoval и микронийдлинг PhiBright, PhiLaser.Има завършен курс за професия “Козметик”.

Водена от любовта си към изобразителното изкуство, тя открива призванието си да твори вежди на жив шедьовър. Умело съчетава знанията си по рисуване, колористика и перманентен грим, така с правилно оформени вежди, създава „рамката на лицето“, с която се постига по- красив и свеж облик.

Алекс Вълчев

Фотограф

Аз съм професионален портретен и сватбен фотограф от Стара Загора, България. Завършил съм специалност „графичен дизайн“ в Калифорнийския университет в Нортридж, Лос Анджелис. Предлагам фото услуги на локации и в студио, модерно мислене и стил. Специализирам в снимането на портрети, сватби, деца, събития и абитуриенти. Умея да снимам със естествена светлина, светкавици, постоянно осветление или комбинация от всичко. Пътувам из цялата страна и извън границите на държавата при договорка. За мен е удоволствие да съхраня вашите моменти на щастие!

Миглена Енчева

Медицински козметик

Унилазер е водещ доставчик в сферата на козметични и естетични процедури, в чието портфолио влизат HIFU лифтинг, Карбонов (Холивудски) пилинг, Микро мезотерапия, IPL терапия, EMS body sculpting, BB glow, премахване на татуировки и перманентен грим, диодна лазерна епилация. Процедурите се извършват от медицински специалист с последно поколение специализирана апаратура.

Анастасия Личева

Бранд мениджър на GOTO

Анастасия Личева е част от екипа на GOTO повече от 5 години. Влюбена в красотата на бижутата, тя е страстен ценител на ювелирното изкуство и експерт оценител на диаманти. Ако следвате профилите на компанията в социалните мрежи, със сигурност сте попадали на страхотни клипчета и снимки от световните изложения за бижута и часовници, които тя заснема и споделя.

Искрено вярва в слогана на компанията “Нека бижуто говори вместо Вас!” и тази събота ще разкаже повече за тенденциите при бижутата, ще сподели безценни съвети как да се грижим за блясъка им и защо е важно да не правим компромиси при избора на най-подходящото бижу.

Гергана Кунева

Специалист „Очно здраве и красота“

Работи във верига оптики Grand Optics & Joy Optics от една година. Учи оптика в медицинския колеж при Тракийски университет в гр. Стара Загора. Гергана следи тенденциите в сферата на модата и умее да подбира най-подходящите очила, спрямо индивидуалните черти на всеки клиент. За нея оптиката е призвание, обича работата си и да помага на хората в грижата за очното им здраве.

Млада, модерна, положителна и професионалист в работата си.

Оптики Grand Optics & Joy Optics са сред любимите марки на българите в сферата на очилата и аксесоарите. Причините са разпознаваемост, огромен избор от стоки и услуги, опитни специалисти и модерно технологично оборудване. Всеки от магазините разполага с най-съвременна техника за рефракция, взимане на мерки и напасване на очилата. Компанията е вносител на голяма част от продуктите, предлагани в оптиките, което гарантира ниски цени, високо качество и бърз сервиз. В портфолиото на фирмата са включени редица ексклузивни за българския пазар световни марки. Мотото на Grand Optics & Joy Optics е „Най-доброто предстои“, а мисията – предоставяне на най-високо качество и коректност във всяко отношение.

Оптики Grand Optics & Joy Optics са сред любимите марки на българите в сферата на очилата и аксесоарите. Причините са разпознаваемост, огромен избор от стоки и услуги, опитни специалисти и модерно технологично оборудване. Всеки от магазините разполага с най-съвременна техника за рефракция, взимане на мерки и напасване на очилата. Компанията е вносител на голяма част от продуктите, предлагани в оптиките, което гарантира ниски цени, високо качество и бърз сервиз. В портфолиото на фирмата са включени редица ексклузивни за българския пазар световни марки.

Мотото на Grand Optics & Joy Optics е „Най-доброто предстои“, а мисията – предоставяне на най-високо качество и коректност във всяко отношение.

д-р Петя Христова

диетолог

Ас. д-р Петя Христова завършва медицина в Медицински факултет на Тракийски университет- гр. Стара Загора през 2020 г. От 2021 г. е асистент по Хигиена към катерда „Хигиена, епидемиология, микробиология, паразитология и инфекциозни болести“ и докторант към същата катедра. От 2022 г. е лакар специализант по Хранене и диететика. През 2023 г. придобива втора магистърска степен по „Здравен мениджмънт“.

Световният ден за борба със затлъстяването се провежда на 4 март по инициатива на Световната федерация по борба със затлъстяването.

Тази година темата на кампанията е „Да поговорим за затлъстяването и…“. В България Кампанията се реализира с подкрепата на Министерство на здравеопазването и Българска лига по хипертония и в партньорство с Асоциация на студентите по медицина в България и Сдружение ”Институт за граждански инициативи ЕТОС”.

Зона за консултации

По време на #Beautytalks в зоната за консултации на ет.2 на специален щанд ще ви очакват beauty консултантите на dm, които ще ви дадат съвети за предлаганите от тях грим продукти и ще се погрижат за бързо освежаване на грима на дамите.

dm drogerie markt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес марката dm е представена в 14 страни в Европа.

Към днешна дата филиалната мрежа на dm България се състои от 113 магазина в 42 града в страната. Асортиментът на dm обхваща над 16 000 дрогерийни стоки и 28 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, Dontodent, Denkmit, Profissimo и dmBio.

Ще намерите магазин dm в Galleria Стара Загора на ет.1

“Lege Artis” – първият частен дерматологичен център в България с екип от лекари, медицински сестри, козметички и администратор. Поставя началото на лазерната дерматология в България с въвеждането на лазерната епилация през 1999 година.

През 2005 година “Lege Artis” пораства двойно, като площ и екип в първата собствена клиника.

През 2016 г. основава втора клиника в София с помощта на д-р Александра Христозова.

Между 2016 и 2021 година развива клиниката в София, започва и провежда реформа в структурата и екипа на “Lege Artis”. През 2021 клиниката в Стара Загора утроява площта си в самостоятелна сграда.

Д-р Диана Бушкалова има над 30 години стаж като лекар по дентална медицина. През 1992-ра година Диана и Димо Бушкалови създават една от първите частни практики по дентална медицина и първата частна зъботехническа лаборатория в Стара Загора.

Дентална Клиника Condé е създадена, за да удовлетвори нуждите на всеки пациент, който се стреми към блестяща усмивка и завършекът й – красиви и хармонични устни.

В дизайнерска обстановка на комфорт и професионализъм , ние ви предлагаме множество услуги - от рентгеновата снимка, до фините щрихи на естетиката.

Световният ден за борба със затлъстяването се провежда на 4 март по инициатива на Световната федерация по борба със затлъстяването.

Тази година темата на кампанията е „Да поговорим за затлъстяването и…“. В България Кампанията се реализира с подкрепата на Министерство на здравеопазването и Българска лига по хипертония и в партньорство с Асоциация на студентите по медицина в България и Сдружение ”Институт за граждански инициативи ЕТОС”.

Lege Artis
Специализирана дентална клиника Бушкалова
CONDé Dental&Beauty
Unilaser Aesthetics & Cosmetics
Goto Jewellery and diamonds
Grand optics
Joy optics
dm
sinsay
Alex Valtchev Photography
Cropp
Etos
vichy

Организаторът си запазва правото при необходимост да извършва промени в програмата, като те ще бъдат отразени в настоящата страница.

Моля, имайте предвид, че седящите места пред сцената са ограничени.

По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Galleria Стара Загора.

Информацията и материалите са предоставени от участниците в събитието и Galleria Стара Загора не носи отговорност за тях.