"НАЙ-ДОБРОТО ШОПИНГ МЯСТО В ГРАДА"

списание EVA

Компания

Prime Kapital Bulgaria

Търговският център в Стара Загора е съсобственост на и се оперира от инвеситорите Prime Kapital и MAS Real Estate Inc, чиито основен бизен е придобиване и управление на имоти.

Мисия

Какво мислим...

Мисията на Galleria е да промени общоприетото схващане за моловете в големите бъл­гарски градове, позиционирайки ги като места, където всеки се чувства удобно. Концепцията на проекта е да превърне търговския център в социално място, любимо място за пазаруване, срещи и забавления. В Mall Galleria можете да намерите повече забавления, по-уютна атмосфера, повече световни марки на едно място, повече удобства и разумни цени. Всеки в Стара Загора и региона ще намери нещо за себе си в Galleria.

Galleria

Стара Загора

Galleria Stara Zagora е първият търговски комплекс от международен ранг в града, разположен на много комуникативно място - кръстовището на бул."Патриарх Евтимий" и ул. "Хан Аспарух". Молът ще предложи на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.

Galleria Stara Zagora се намира в квартал „Ремиза” и същевременно в един от най-хубавите и леснодостъпни райони на града – на 5 минути с кола и 10 минути пеш от центъра на Стара Загора.

Молът разполага с 800 паркоместа, a aвтобуси 3, 15, 23, 31 или тролеи с номера 3, 36 от мрежата на градския транспорт ще ви отведат до новата шопинг дестинация.

Galleria Stara Zagora посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между 10:00 ч. и 22:00 ч. на площ от 25 000 квадратни метра. Комплексът отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите магазини и заведения на 4 нива, сред които кино със 7 зали, кафенета, вериги за бързо хранене, детски кът и лунапарк.