ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Детски съботи с Държавна опера - Стара Загора

През февруари Galleria Стара Загора кани малките си приятели на детски спектакли от репертоара на Държавна опера- Стара Загора. Очакваме ви на 10, 17 и 24 февруари от 11.00ч. на етаж 2, зона за хранене.

Входът е свободен!

Ето кои представления ви каним да гледаме заедно:
10 февруари – „До Ре Ми“
Спектакълът „ДО РЕ МИ” отвежда малките зрители на вълнуващо пътешествие на крилете на музиката. С класически произведения от цял свят децата ще преплуват хубавия син Дунав, ще танцуват неаполитанска тарантела и виенски валс, ще подремнат с български приспивни мелодии, ще играят и ще се забавляват.

17 февруари – „Музикално влакче“
На 17 февруари потегля „МУЗИКАЛНОТО ВЛАКЧЕ”. Първите пътници са куче, зайче и слонче, готови за вълнуващи пътешествия и нови впечатления.
Влакчето отвежда симпатичните герои не само в страни от Европа /Испания, Италия, Германия/ , но и в Англия, Мексико и САЩ. Различните страни/спирки от пътешествието се представят с характерни за тях арии и мелодии, изпълнени от солисти на Държавна опера- Стара Загора с музикален съпровод.

24 февруари – „Фа Сол Ла“
Главният герой в приключението „ФА СОЛ ЛА” на 24 февруари иска да се научи да пее и танцува в Операта. С помощта на Котараната Мяу и Кученцето Баф, той събира много нови впечатления и познания, прави си и пикник. Героят за първи път вижда истински музикални инструменти, под съпровода им пее детски песнички. Децата от публиката се включват в спектакъла активно и се забавляват с героите от историята и с хубавата музика от популярни детски песнички и познати мюзикъли.

*По време на събитията се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Galleria Стара Загора
** На събитието се допускат само деца с пълнолетен придружител.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ