ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Pandora и EMPROVE обединяват сили в подкрепа на жени, които са преживeли домашно насилие. Включи се и ТИ!

Кампанията „Подари любов с Pandora и подкрепи #РаноБудна“ стартира на 25.01. в 12-те магазина Pandora в страната, а средствата от нея ще бъдат дарени изцяло за каузата #РаноБудна!

От 25.01.до 14.02.2023г. във всички магазини Pandora в страната може да закупите специална картичка за Свети Валентин на цена от 1 лв., с която не само ще демонстрирате любовта си към любимата дама в живота Ви, но и ще допринесете за каузата на #РаноБудна. Всички средства от продадените в периода картички ще бъдат дарени за нуждите на #РаноБудна.

Инициативата #РаноБудна обединява ценна информация, вдъхновяващи истории и безплатна професионална подкрепа за жени, които се намират в предизвикателен етап от живота си. Водеща мисия на Emprove чрез тази кампания е да пробуди жените и техните близки за първите знаци, че се намират във връзка с насилник. Повече за EMPROVE & #РаноБудна може да прочетете тук: https://emproveproject.eu/bg/ .

Една от водещите мисии на Pandora е чрез бижутата си да подтиква жените по цял свят да изразяват свободно и без никакъв страх себе си и това, което обичат. Затова бижутерийният гигант подкрепя редица каузи в области като образование, равенство между половете, осведоменост по отношение на правата, личностно развитие и гражданска ангажираност, а успоредно с това дава и повече гласност на темата колко важна е взаимната подкрепа между жените в различни етапи от живота им.

Kартичките от кампанията „Подари любов с Pandora и подкрепи #РаноБудна“ ще откриете в 12-те обекта на Pandora в София, Пловдив, Велико Търново, Варна & Бургас.

Така, освен най-новата колекция за Свети Валентин, този февруари имате и още една причина да посетите магазини Pandora.

Бъдете ранобудни и подарявайте незабравими моменти всеки ден!

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ