ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Рисуване и вино

На 4, 11 и 18 октомври, от 18.30ч., ниво 2, зона за хранене (срещу Атлетик фитнес), посрещаме есента, като съчетаваме удоволствието с удоволствие и се потапяме в света на изкуството в компанията на хубаво вино. Очакваме ви заредени с настроение да развихрите твореца в себе си и да създадете свой личен шедьовър под ръководството на художник. Картината остава за Вас!

Всички материали са предоставени от нас , а като комплимент ресторант „Щастливеца“ поднася по чаша хубаво вино.

Входът е свободен, с предварителна резервация на бюро Информация на Galleria Стара Загора или на тел. 0883 600 602. Своя резервиран пропуск можете да получите от бюро Информация до 15 минути преди началото на събитието. Резервацията се пази до 15 минути преди началния час на събитието. Местата са ограничени (капацитет- 40 места).

Събитието е предназначено за лица на възраст над 18 години.
По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Galleria Стара Загора.

Вижте пълната програма за събитията от „Арт булевард“.

Резервации се пазят до 15 минути преди началния час на събитията. За да дадем възможност на повече хора да се насладят на атмосферата на Арт булевард, се допуска само по една резервация на човек за трите събития от сериите „Рисуване и вино“ и „Музикални вечери“ в периода на кампанията.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ