ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

MARTINEZ perfume

“BIO AROMA” е създадена през 2012 година профилирана и тясно специализирана в разработване, създаване и продажба на парфюмни продукти.

От края на 2016 година налага на територията на България една от трите марки, които произвежда, а именно “MARTINEZ perfume”.

Освен на територията на България фирмата произвежда и търгува с голяма част от страните в Европейската общност, а от началото на 2017 година реализира продукти и в ДУБАЙ!

“BIO AROMA” предлага парфюми в клас “Аналогова парфюмерия” селектирани, произведени под строг контрол на “БНАЕМПК”, бутилирани и опаковани с грижа, прецизност, внимание към детайла и пълна отдаденост за постигане на перфектен резултат всеки път в собствената ни база в България, притежаваща GMP Certificate!

Ние работим само с Френски производители на парфюмни композиции с ясен произход и характерни качества, които познавачите могат да разпознаят в нашите парфюми “MARTINEZ perfume".

За да може високото качество и трайност на “MARTINEZ perfume” да достигне до вкуса на всеки познавач, предлагаме собствената си линия пафюми след като всяка една партида премине стадий на смесване и ежедневно механизирано разбъркване, хомогенизиране, зреене/отлежаване 30-45 дни и прецизна филтрация преди момента на бутилиране.

По този начин успяваме да контролираме най-важните променливи,които са ключови при приготвянето, качеството и трайността на всеки един парфюм:

висококачествена френска основа за парфюми
оптимално количество “парфюмна композиция”
зреене/отлежаване не по малко от 30-45
прецизна филтрация
съхранение на всеки парфюм в контролирана среда
Стремежът ни е да създадем доволна и постоянна клиентела,която да намира в “MARTINEZ perfume” специална причина да посещава всеки търговски обект, в който се предлага!

Очакваме ви в Mall Galleria Стара Загора, ниво 0.

Контакти

Работно време 10:00 - 21:00 ч.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за поверителност

ПРИЕМАМ